Sveising og metallarbeid

Sveising

Vi tar på oss alle typer sveiseoppdrag og kan hjelpe dere med alt fra komplekse sveisejobber, til enkle sammenføyninger i forskjellige metaller. Vår kundeportefølje består av diverse næringsbygg, industrianlegg, boligprosjekter og lignende. Vi er en produksjon- og servicebedrift som utfører sveiseoppdrag innen rør, plate og stålkonstruksjoner. I KB Stålindustri har vi stort fokus på kvalitet, og i den forbindelse blir det kontinuerlig investert i riktig kompetanse, avansert utstyr og verktøy.

Er du interessert i å vite mer om hva vi kan tilby deg innen sveising? Ta kontakt her!

Våre sveiseteknikker omfatter 111, 131, 135, 136, 138, 141 og Orbital GTAW. Sveising er et omfattende fagområde, består av flere forskjellige vanskelighetsgrader. Våre sveisere skal til enhver tid være kvalifisert og inneha de sertifikatene som til en hver tid er gjeldende for arbeidet som skal utføres. Våre sveiseprosedyrer dekker rør- og struktursveising av karbon-, rustfrie- og syrefaste stål. Sertifiserte sveisere etter EN-ISO 9606-1.

Blikk og fasade

Vi hjelper deg med alt som har med produksjon, tilpassing og montering av alle typer beslag til tak, fasader og HVAC. Med vårt velutstyrte tynnplateverksted finnes det få begrensninger på hva vi kan produsere og levere til våre kunder.