Stålkonstruksjon | Haugesund

KB Stålindustri har lang erfaring og høy kompetanse innen stålkonstruksjon og produksjon av avanserte og omfattende konstruksjoner. Gjennom flere år har vi opparbeidet oss en bred portefølje av fornøyde kunder i Haugesund og omegn, noe som tilsier at vi er dyktige på det vi driver med. Våre ansatte ser på alle oppdrag som like viktige, store som små.

Velger du oss på dette fagområdet, vil du garantert ikke bli skuffet! Ønsker du mer informasjon om tjenestene våre innen stålkonstruksjon? Ta kontakt her!

Vår kjernekompetanse innenfor stålkonstruksjon er blant annet å prefabrikkere, levere og montere stålkonstruksjoner til næringsbygg, industrianlegg, offentlige bygg, boligprosjekter, maritime miljøer samt olje og gass. Vi har opp gjennom årene opparbeidet oss en veldig variert kundemasse med tilhørende prosjekter i i et mangfold av bransjer. Våre kunder skal bli godt ivaretatt fra vi starter prosjektet, til det avsluttes. Vi hjelper deg med alt av tilrettelegging og produksjon i alle prosjekter.

Vanlige oppdrag innen stålkontruksjon

KB Stålindustri utfører flere ulike typer oppdrag av meget varierende slag, til våre kunder i Haugesund og omegn. Her ser du noen av de mest vanlige:

  • Bærende stålkonstruksjon til stålbygg
  • Stålkonstruksjoner
  • Industri trapper
  • Fasade og fasadeplater
  • Tak og takplater
  • Rekkverker og leidere
  • Vi leverer ferdig produkter i karbon stål, syrefast stål samt aluminium i mange ulike former og størrelser.

Produksjon av stålkonstruksjon

Vi driver også med produksjon av diverse stålkonstruksjoner. Hos oss produseres det blant annet alt innen trapper, rekkverk og bærende konstruksjoner. Vi leverer også byggesett av stålrammer og sandwichpanel til både tak og vegger. Våre tegnere og designere sørger for at du får et sluttprodukt der alle detaljer er ivaretatt. All stålkonstruksjon produseres etter NS-EN 1090-EXC2, CE-merking av stålkonstruksjoner, og 3834-2. Du er dermed sikret at det som blir levert, er av ypperlig kvalitet. Ønsker du å vite mer om hva vi kan gjøre for deg innen dette fagområdet? Ta kontakt via knappen under.